tungur troti

Friss topikok

  • Kenszei: Szevasz D!Néktek is bódok karácsonyt!Válaszolok mihejj lesz időm netezni.Vigyázz a fejekkel:-) (2007.12.27. 14:47) Boldog Karácsonyt!!
  • Lüki: Danikám azt ugye tudod, hogy minél tovább húzod a hazaérkezésedet annál mocskosabban be fogunk mar... (2007.12.13. 20:38)
  • mester: Ahhoz képest, hogy bekötötted a netet, keveset vagy... (2007.11.07. 19:20) KÉPEK
  • mester: Nahálisten:) megtudják, ki a magyarmekgájver. nem dobtak hátast? ha van neted otthon, akkor: ve... (2007.10.31. 12:46)
  • cinatra: persze ismerem én ezt. úgy nem iszol, ahogy a mester nem cigizik. amúgy vannak jó borok mindenhonn... (2007.10.31. 03:23)

Linkblog

HTML

2007.10.21. 19:39 | cinatra | 5 komment

egy kicsit elhanyagoltam mostanaban  a blogot. sok volt a tennivalo, fegyorsult egy kicsit az eletem. szerdan kezdodott az Airways fesztival, en csutortokon kapcsolodtam be a mulattsagba, azota nyomom.raadasul penteken a fonokom bucsubulija is volt, ja es csutortokon megerkezett a csomag apuektol, csupa hasznos es nelkulozhetetlen dolog: egy uveg Jager, egy karton cigi, egy csomag ovszer, meg egyebek..

A kepem tegnap megint bent volt az ujsagba, raadasul, kiadtak a voroskeresztes lapot is aminek a cimlapjan en vagyok. mar egy kicsit sok megem

Wapi! legkozelebb rakok fel kepeket a lakasrol, de a munkahelyemrol sajna nem lehet, meg nem is irhatok az emberekröl akikkel foglalkozom. Ez ilyen szabaly szeruseg, nem beszelhetek arrol ami itt tortenik a hazban. Persze szoban majd meselek, de ide nem rakhatom fel. szoval legközelebb irok a hetkoznapokrol, meg ilyesmi, most mennem kell koncertre.(mert ez ingyenes, es nem akarom kihagyni)

itt egy kep rolam:

 

 a nemet cimbora leborotvalta tegnap a hajam.igy mar csak nem raknak legkozelebb az ujsagba.bar...

A bejegyzés trackback címe:

https://tungurtroti.blog.hu/api/trackback/id/tr25203124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenszei · http://www.pecsiborozo.hu/ 2007.10.21. 20:50:50

Kemény...mintha csak az Amerikai história X-et látnám...

Laci 2007.10.24. 14:08:43

Amit ma meg......
ennyi!!!!
A gombákból szedhetnél egy keveset, s a mélyhűtőben semmi baja sem lesz - a vámon meg fűszerként el lehet könyvelni - ha para van majd össze hozunk egy stábot a védelmedre....
S a címeddel még adós vagy nekünk - ha nem is itt, de emailen elküldhetnéd. Őszi szünet van nálunk - jó lenne ha most egy picit többet blogozznál - mostanság mindenki tud majd irni.... - legalább is ami engem illet. És vigyázz! emléxel általánosból a fehér ló mondájára.... from Jucus ;-)

Hja és hogy ne csak a mi szívünk fájjon - volt egy két nagy durranás Pécsett is. Csak hogy a Vörösboros pörkölt partyt ne említsem (isteni volt - ott milyen a birka???) :D:D:D - de gecc - vagy a lakóházpartyt... :D:D:D - külön köszönet érte!

Vigyázz magadra - és gyarapodj! - és irj!

whollosi · http://magyarugar.blog.hu 2007.10.24. 14:23:30

Szeva Dani!

Szörnyen nézel ki:):):):)
figy, bár biztos tudsz róla, de azért hasznos lehet:

izland.blog.hu

hátha kapsz plusz infot, jófejeknek tűnnek.

tamasberci 2007.10.25. 23:59:37

ha nem ismernélek, danikám, esküszöm megijednék tőled ezzel a hajjal, illetve a hiányával. ha a vöröskeresztnek már nem, de az anonim javítóintézetes srácoknak csinálhatnál kampányt... jah, és képzeld, idén teljesen elmaradt a forradalom, nélküled nem megy...

cinatra 2007.10.31. 03:18:57

hát elég szomorú, hogy nincs forradalom. most olvastam el Che Geuvara Bolíviai naplóját, épp arra gondoltam, hogy milyen vicces lenne a magyar gárda gerillaharca a Mátrában.aztán ahogy röhögtem magamban arra gondoltam, hogy lehet, hogy ezek tényleg gondolkoznak rajta. akkor viszont belépek. jelenleg gerilla akarok lenni, mindegy, hogy miért kell harcolni, vagy mi ellen. GERILLA!
süti beállítások módosítása